Magnifique Hairline i SAS-huset
Tony:
- Jag utbildade mig under 60-talet och har sedan dess samlat en hel del kunskap om festfrisyrer, klippteknik och färg-slingor-permanent. För att hålla mig ajour med trender och teknik besöker jag varje år mässor och förevisningar runt om i världen.

Tony - Det som blivit min specialitet, är knivklippning. Knivklippningstekniken passar rätt utförd för alla hårtyper, såväl tjockt, normalt som tunnt hår. När håret klipps med kniv slipper man permanent. Genom att minska tjockleken på hårstråna kan man få mjukare toppar, få stödhår och volym i botten och få ett härligt busigt, lätthanterligt och formbart hår.

- Det viktigaste område för mig är det konstnärliga arbetet som förutsätter känsla för att skapa nya frisyrer med kniv eller sax. Till detta hör också känslan för färger.

- Jag kombinerar trender, personlig stil, ansiktsdrag, hårkvalitet och kundens önskemål för att nå ett resultat vi båda kan vara nöjda med.

Tony har självlockigt hår i skruvlockar. Förr klippte han alltid håret kort och fönade det. Men nu har han valt att behålla håret längre. Han har hittat en gelé från Graham Webb som passar lockigt, rufsigt och tjockt hår. Den minskar volymen, ger glans och framhäver fint lockarna. Gelén ger håret en wet-look som ger Tony ett ungdomligt utseende.

Tillbaka
* Info * Salongen * Tony *

* Kundens val * Mode (4 sidor)*

* Brudservice * I Tonys stol *

Guidad tur