Magnifique Hairline i SAS-huset
Hårvård är själavård

På mormors tid satte man sprätt på livet med en ny hatt, nu är det håret som har fått en ännu bredare terapeutisk uppgift! Om man med små medel vill bryta vardagens tristess, då är en sväng till Magnifique Hairline lösningen!

Förutom välbehaget att få någon som krafsar om i luggen och bli behagligt ompysslad, är det spännande (eller skrämmande) att se sitt vardagsjag ersättas av en ny spegelbild.
 Tony, som äger salongen, har öga för yrkesskickliga frisörer som snabbt kan anpassa sig till modets växlingar och den teknik han plockat upp på frisörmässorna. Till salongens stil hör att uppmuntra kunderna att diskutera och fråga om sin frisyr och hårvård. Detta är ett sätt att motverka frisörernas slentrian och i stället utveckla en hängiven passionen för yrket. Det roliga är, att kreativiteten smittar av sig på kunderna! Det är så lätt att bli stamkund!

Bemöt beröm och beundran över din nya look på ett naturligt sätt. Säg inte "Åh, det är väl ingenting..." utan ös på lagom ordentligt, "Va trevligt att du också märker att jag varit hos Magnifique Hairline!"


Första parkett följer intresserat med förvandlingen i frisörstolarna.

Välkommen, vi tar gärna hand också om dig och ditt hår!

Tillbaka
* Info * Salongen * Tony *

* Kundens val * Mode (4 sidor)*

* Brudservice * I Tonys stol *

Guidad tur